Поръчка:

Може да поръчате чрез нашия онлайн каталог, по скайп (Skype: hamacite), по телефон (0894 619 464).

Поръчката на стойка за хамак се счита за приета само след наше изрично потвърждение от нас към вас, поради необходимост от конкретизиране на размери и детайли за изработването й.

Плащане:

Можете да заплатите желаните от Вас стоки по следните начини:

1. Чрез наложен платеж, когато куриерът достави стоката на посочения адрес.

2. Чрез банков превод по сметката на "Хамаците" ООД  в Райфайзенбанк АД. Данни за банковата сметка ще получите на Вашия имейл, регистриран при поръчката.

 

*Всички цени са в лева и са окончателни. 

Доставка:

Доставката на хамаци и карабинери, ленти и въже за закрепване се осъществява чрез куриерска фирма Еконт Експрес* и е безплатна при доставка до офис на Еконт Експрес. Безплатна е доставката на хамаци и комплекти карабинери, ленти и въже, поръчани с хамака и само до офис.

Доставката на стойка НЕ Е безплатна и се уговаря с купувача.

Може да получите хамака си в рамките на 24 часа от потвърждаването на поръчката Ви и при условията по-долу, когато сте избрали да заплатите на куриера. Когато сте избрали да заплатите по банков път, с карта или чрез epay, можете да получите хамака си в рамките на 24 часа след като плащането е отразено в банковата сметка на "Хамаците" ООД.

График на доставките: На същия ден изпращаме хамаци поръчани до 16:00 часа (понделник - петък) и до 11:00 часа (Събота). Всички поръчки ще бъдат доставяни съгласно общите условия на Еконт Експрес и тук определения график и условия (*) (**). Доставките, изпратени в петък или друг предпразничен ден ще бъдат доставени в рамките на 24 часа само когато клиентът е посочил за адрес доставка до Офис на Еконт Експрес, в противен случай ще бъдат доставени в първия работен ден. Доставките изпратени в събота ще бъдат доставени в първия работен ден. Времето за доставка е съгласно стандартните условия на Еконт Експрес (виж по-долу).

* Ако адресът за доставка е в гр. София, хамакът може да Ви бъде доставена чрез наш служител.

**Запазваме си правото да правим промени в графика на доставките, като такива случаи ще бъдат оповестени на сайта ни в рубриката "Новини", видима по всяко време на интернет страницата ни. 

 

Време за доставка:

Времето за доставка на хамаци и карабинери, ленти и въже е в зависимост от графика на куриерска служба Еконт Експрес - обикновено поръчките пристигат до 24 часа след потвърждаването на поръчката - и пристигат при вас в часовия диапазон 9-13 часа. Получавате SMS от Еконт Експрес с повече данни кога ще ви бъде доставена пратката.

Важно за потвърждаването на пратката:
За да изпратим вашата доставка трябва да попълните коректно страницата с вашия адрес и телефон. По ваше желание може да се свържем с Вас за уточняване на доставката - моля пишете ни когато направите поръчката или ни се обадете на телефон: 0894 619 464. Можете да проследи своята пратка от момента на тръгването й от офиса чрез номера на товарителницата, който при желание може да получите от нас.

Доставка на стойка за хамак:

Доставката на стойка за хамак се организира според възможностите на клиента. Предлагаме възможността да транспортирате сами стойката от нашия склад в гр. София или да заплатите цената на куриерската или спедиторска услуга при доставката. Цената на транспортната услуга трябва да бъде потвърдена от вас и ще ви бъде съобщена предварително по телефон, имейл или skype.

Времето за доставка на стойката зависи от нашите партньори, които изработват стойките и поради тази причина доставката на стойка за хамак ще бъде уточнявана във всеки конкретен случай. Очакваното време за получаване на стойката е 7-10 работни дни след приемане на поръчката за изработка на стойка за хамак.


Връщане на стоката:

По член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок и да върне стоката при следните условия:
-същата да не е използвана;
-да няма дефекти;
-да е с оригинална ненарушена опаковка и да има търговски вид;
-да е придружена със съпътстващите я документи.
За да активирате връщането трябва да се свържете с търговецът обработил вашата поръчка, той ще ви информира своевременно за движението на стоката до нас, в този случай всички разходи по връщането са за сметка на клиента. 
Когато получим обратно стоката ние ще ви върнем парите с наложен платеж по куриер за ваша сметка освен ако не е уговорено друго.
В случай че получите стоката във вид несъответващ с условието за доставка, или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.

Всички цени подлежат на промяна без предизвестие!